Vraag offerte aan
Beveilig uw auto met SCM alarm

Voorkom autodiefstal, beveilig uw auto met een SCM alarm

Auto beveiligen met een SCM alarm

Het hacken van auto’s komt steeds vaker voor. Elk jaar worden duizenden auto’s gestolen. Het is daarom belangrijk om uw auto goed te beveiligen tegen inbraak en diefstal met een SCM alarm. Fleetprotect heeft jarenlange ervaring op het gebied van autobeveiliging en biedt alle mogelijke beveiligingssystemen met SCM/CCV-certificaat. In dit blog geven we een overzicht van de diverse door Kiwa SCM goedgekeurde alarmsystemen volgens het CCV Keurmerk Voertuigbeveiliging.

Kiwa SCM goedgekeurd CCV-certificaat

Kiwa SCM bewaakt de kwaliteit van beveiligingssystemen met CCV-certificaat. Een voertuig kan af-fabriek zijn voorzien van een goedgekeurd SCM alarm. Ook is het mogelijk om een aftermarket Kiwa SCM goedgekeurd systeem te laten installeren en certificeren. Weet u niet zeker of een voertuig al is voorzien van een SCM alarm? Doe de Kiwa SCM kentekencheck of neem contact met ons op.

Totaaloplossingen voor zowel bedrijven als particulieren

Fleetprotect biedt gespecialiseerde oplossingen op het gebied autobeveiliging; van startonderbreker tot alarmsystemen tot volgsystemen. Al onze installaties kunnen voor zowel bedrijven als particulieren op locatie plaatsvinden. Voor bedrijven biedt Fleetprotect totaaloplossingen voor het gehele wagenpark.

SCM goedgekeurde autobeveiliging

Fleetprotect biedt alle mogelijke SCM/CCV-gecertificeerde alarm- en voertuigvolgsystemen. Hierdoor garanderen we maximale synergie tussen de producten. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen. Met een voertuigvolgsysteem kan een gestolen voertuig worden teruggevonden. De mogelijke SCM alarmsystemen:

      1. KE01 Keyless Protector
        De KE01 Keyless Protector schakelt een keyless entry sleutel automatisch uit. Hiermee is het voertuig beveiligd tegen inbraak via relay attack. De KE01 is ook wel bekend als ‘aanvullende maatregel KE01’. Verzekeraars eisen dat voertuigen met keyless entry een aanvullende maatregel treffen.
      2. SCM Klasse 1 alarm | Startonderbreker
        Het SCM Klasse 1 alarm is een startonderbreker die ervoor zorgt dat een voertuig niet zonder sleutel gestart kan worden. Een aftermarket klasse 1 alarm biedt door de extra autorisatie een hogere mate van beveiliging dan een af-fabriek klasse 1 alarm.
      3. SCM Klasse 2 alarm | Alarmsysteem
        Een SCM Klasse 2 alarm bestaat uit een klasse 1 alarm startonderbreker, aangevuld met een SCM alarmsysteem en inbraakdetectie. Het beschermt een voertuig tegen inbraak door beveiliging op alle deuren, de kofferklep en motorkap.
      4. SCM Klasse 3 alarm | Alarmsysteem met hellingdetectie
        Een SCM Klasse 3 alarm heeft alle eigenschappen van een klasse 2 alarm, aangevuld met hellingshoekdetectie. Een klasse 3 alarm is de hoogste beveiligingsklasse tegen inbraak van een voertuig.
      5. SCM Klasse 4 alarm | Voertuigvolgsysteem
        Een SCM Klasse 4 alarm is een standalone GPS voertuigvolgsysteem. Dit betekent dat een voertuig na diefstal kan worden gevolgd en opgespoord. Een klasse 4 alarm moet minimaal gecombineerd worden met een klasse 1 alarm.
      6. SCM Klasse 5 alarm | Voertuigvolgsysteem
        Een SCM Klasse 5 alarm ontstaat wanneer het klasse 4 voertuigvolgsysteem wordt gecombineerd met het klasse 3 alarm. Wanneer het alarm afgaat wordt het voertuigvolgsysteem direct ingeschakeld en de PAC meldkamer krijgt direct melding. Een klasse 5 alarm biedt maximale beveiliging tegen inbraak en diefstal.
      7. TV01 Peilzender | Terugvindsysteem
        Een SCM TV01 Peilzender is een passief voertuigvolgsysteem en is bedoeld om een voertuig terug te vinden. Het systeem stuurt twee keer per 24 uur een locatie en gaat daarna weer uit. Bij deze klasse dient de bestuurder altijd zelf melding te maken van diefstal.

SCM alarm inbouwen

Wilt u een autoalarm laten inbouwen of wilt u meer weten over de SCM alarmsystemen van Fleetprotect? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.